JORDAN SERIES ES LAISVALAIKIO KEDŲ ISTORIJA

Vardinė Michael Jordan kedų linija sėkmingai gyvuoja jau nuo pat 1985 metų, kai pasirodė pats pirmasis Jordan 1 modelis. Eilę metų legendiniai kedai buvo labai paplitę ne tik krepšinio pasaulyje, bet ir tapo tarsi žmonių gyvenimo būdu, renkantis kasdienį garderobą.

Tarp daugybės legendinių Jordan modelių, gamintojai atrado vietos ir išskirtinio stiliaus asmenybėms, sukurdami šiuolaikinius, labai stilingus kedus Jordan Series Es. Jie tapo tikru avalynės topu – kedai puikiai tinka tiek sportuojant, tiek ir aktyviai ar pasyviai leidžiant laisvalaikį.

Jordan Series Es kedų dizainas įkvėptas M. Jordan‘o vaikystės, kada jis namų kieme aktyviai žaisdavo krepšinį su savo vyresniuoju broliu Larry. O taip pat ir su visa krepšinio legendos karjera, nuo pat to momento, kai jis apsivilko 23 numerio marškinėlius…

Guminis kedų padas ne tik užtikrina idealų sukibima su grindiniu, bet ir turi paslėptą žinutę, kuri siejama su 23 numerio atsiradimu ir žymiąja Larry citata „Swing For The Fence“.

Žemo silueto Jordan Series ES kedai demonstruoja savo išskirtinį dviejų atspalvių dizainą. Medžiagos čia labai šauniai susikerta: zomšas ir oda puikiai dera tarpusavyje. Priekinė odinė batviršio dalis turi kvėpuojančias skylutes, todėl užtikrina ypatingą komfortą.

Jordan Series Es puikiai tiks net ir platesnių pėdų savininkams, kadangi priekinė noselė yra suapvalinta, o batraiščiai yra varstomi ir labai easy sureguliuojami pagal individualų kojos plotį.

Firminis Jordan logotipas Jumpman matomas ant kedų liežuvėlio ir ant priekinės pado šono dalies. Ant zomšinės medžiagos batviršyje ir ant liežuvėlio šalia krepšininko logotipo matysite užrašą Jordan Series.

Toks not casual stilius užtikrina ne tik patogumą, cool vaizdą, bet ir garantuoja daug smalsių ir pavydžių akių gatvėje. Su šiais kedais galite pasijausti lyg tikros superžvaigždės.

Avėkite Jordan Series Es modelį ir spindėkite bei puoškite miesto gatves maksimaliai!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

×