PUMA PULSAR WEDGE TECH 2000-ŲJŲ HIP-HOP ĮKVĖPTAS MODELIS

Hip-hop du tūkstantaisiais buvo real thing, o hip-hop’o karalienės vis labiau užsitarnavo savo vardą kaip nepriklausomų, savimi pasitikinčių ir nekreipiančių į kitų nuomonę moterų vardą. Jos repavo apie viską ir dažnai tai būdavo lyg atkirtis vyrams, kurie merginas savo dainų žodžiuose vadino ne ypač gražiai. Su šiomis karalienėmis merginos rado savo balsą tuo metu buvusiame vyrų pasaulyje.

Tokios atlikėjos, kaip Missy Elliot ar Lil‘ Kim buvo girdimos ne tik dėl savo dainų žodžių, tačiau ir dėl savo išskirtinio stiliaus, kurį tuo metu retai kas drįsdavo kopijuoti, tačiau bėgant metams pasaulis keitėsi ir Puma naujajam Pulsar Wedge Tech modeliui įkvėpimo sėmėsi būtent iš 2000-ųjų hip-hop’o eros. 

Natūralu, kuomet įkvėpimas yra du tūkstantųjų karalienės, tad ir batai pasižymi ryškiomis formomis. Aukštas padas, kurio viduryje sukuriama iliuzija, jog išimta didelė jo dalis, sukuria kedų išskirtinumą ir privers atsisukti visas konkurentes. Batviršiui panaudotas tinklelis ir sintetikos bei odos detalės, kurios perteikia taip įprastą tam laikotarpiui buvusį ugly-shoes stilistiką. 

Puma Pulsar Wedge Tech sukurti savimi pasitikinčioms ir šiuolaikinėms merginoms, kurios turi savo kelią ir eina juo aukštai iškelta galva.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *