PUMA OSLO MAJA KEDAI BEI JŲ ISTORIJA

Ką bendro turi Vokietija ir Norvegija? Gal susitikęs skandinavas bei europietis ir neturės apie ką papliurpti, bet šias dvi šalis nenuginčijamai vienija viena svarbi stiliaus pergalė – Puma Oslo kedai. Klausiate, kodėl juos gali vienyti būtent kedai?

Visiems iki skausmo pažįstami Puma Oslo kedai skaičiuoja jau ilgus gyvavimo metus. Jie pagaminti Vakarų Vokietijoje ir pirmą kartą pasirodę 1952 metais per žiemos Olimpines žaidynes Osle, Norvegijoje, sukėlė daug triukšmo teigiama prasme. Juk made in Germany ne veltui visiems asocijuojasi su kokybiškais gaminiais.

Puma Oslo kedų modelis šlovės piką pasiekė 1968 metais. Iš pradžių kedai buvo skirti sporto šakoms uždarose patalpose. Tačiau modelio paprastumas ir patogumas nulėmė, kad juos ėmė dėvėti daugelis žmonių tiesiog kasdienai.

Praėjus 70 metų, 2020 metais, Puma Oslo kedai atgimė šviežiai ir su trenksmu. Buvo ištobulinta kiekviena jų detalė (pavyzdžiui, atsirado išsipūtęs, platforminis padas). Naujieji Puma Oslo Maja sportbačiai sugrąžina mus į išskirtinio dizaino erą, bet tuo pačiu nepamiršta ir įvairių naujų, netikėtų detalių.

Atsižvelgiant į šiuolaikines mados tendencijas, naujieji Puma Oslo Maja turi aukštą platformą. Apvali batų noselė ir nėriniuotas užsegimas suteikia išskirtinį patogumą. Puma tradiciškai džiugina stylish žmones, nes net ant pado galima pamatyti įvairialypius raštus. Na, jei jau paliksite pėdsakus, tai tikrai įdomius!

Jau niekas net negali suskaičiuoti, kiek kartų Puma Oslo kedai vis su didesniu trenksmu sugrįžta į avalynės rinką ir susirenka visas perkamumo pergales, tačiau neabejojame, kad šis brand‘as mus dar tikrai stebins ir stebins eilę metų.

Puma Oslo Maja – tai tikras istorijos simbolis, tačiau skirtas nešioti dabartiniam veržliam jaunimui.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *