JORDAN DELTA BREATHE LAISVALAIKIO KEDŲ PRISTATYMAS

Įkvėptas naujųjų technologijų funkcionalumo ir rankų darbo meistriškumo, Jordan Delta Breathe modelis sujungia ilgą Jordanbrand istoriją kartu su šių laikų modernumu. To pasekoje gautas rezultatas – tai lengvi, gerai kvėpuojantys bei minkšti laisvalaikio bateliai.

Jordan Delta Breathe sukurtas naudojant praėjusio sezono modelį Jordan Delta SP kaip pagrindą, todėl tarp šių abiejų siluetų galima įžiūrėti nemažai panašumų, tačiau taip pat atsirado ir skirtumų. Vienas didžiausių Delta Breathe išskirtinumų, tai nors kedai sukurti po Jordan ženklu, tačiau gerokai ryškiau nei Jumpman logotipai, esantys kulno srityje ir ant pado, yra matomi Nike Swoosh‘ai iš abiejų batelio pusių. Kitas akcentas, leidžiantis kurtis kedų stilių pagal save, tai batų šonuose ir priekinėje dalyje panaudota permatoma medžiaga, dėl kurios nešiodami skirtingų spalvų kojines tuo pačiu susikursite ir skirtingai atrodančius savo kedus.

Be dizaino elementų, šie bateliai pasižymi ypač dideliu komfortu, kuris būtinas kiekvieną dieną daug judančiam miesto žmogui, o tai užtikrina po visu padu esanti ir iš ypač minkštų putų pagaminta Nike react technologija.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *