IŠSKIRTINIAI KEDAI NIKE AIR MAX TERRASCAPE 90

Kaip ir 1978 metais, kai tik atsirado revoliucinė Nike Air technologija, kaip ir 1987, kai tą technologiją buvo galima ne tik justi pėdomis, bet ir matyti plika akimi, taip ir šiomis dienomis Nike Air Max kedai laikomi vienais populiariausių šio brand‘o ir ne tik rinkoje. Gamintojas siūlo ne tik įspūdingus Air Max‘ų spalvų derinius, bet ir itin lengvą bei idealią amortizaciją.

Per daugiau nei 30 metų gyvavimo erą, Nike gamintojas tik stiprėjo ir šiuo metu atsirado dar viena puiki kedų naujovė, skirta šiuolaikinei – veržliai kartai. Susipažinkite su nauja stiliaus ikona – Nike Air Max Terrascape 90 modeliu.

Šiuos kedus renkasi madingos asmenybės, nes pajunta jiems meilę jau iš pirmo žvilgsnio. Nike prekinis ženklas yra už tvarumą, todėl ir Nike Air Max Terrascape 90 pagaminti iš mažiausiai 20 procentų perdirbto turinio (atliekų po kedų gamybos procesų). 90 – tųjų dizainas čia aiškiai matomas per tvarumo ir ekologijos prizmę.

Air Max oro pagalvė maksimaliai neutralizuoja judėjimo smūgius ir pagerina kiekvieno žingsnio kokybę. Amortizacija čia super duper minkšta.

Tarpupadis pagamintas iš Crater putų. Dėl jų kiekviename žingsnyje juntamas maksimalus stabilumas.

Žemo profilio, paminkštinta, net tris kartus susiūta kulkšnies apykaklė švelniai, bet tuo pačiu ir tvirtai apgaubia jūsų pėdą.

Nike Air Max Terrascape 90 pasižymi netradiciniu pado dizainu. Jis yra apgaubtas specialia permatoma guma (Nike Grind), todėl yra ne tik patvaresnis ir ilgaamžiškesnis, bet ir atsparesnis purvui bei kitiems neigiamiems išorės veiksniams. Guminis padas atrodo išskirtinai ir dėl blizgių dėmelių akcentų.

Šių kedų medžiagos pralaidžios orui, o raišteliai patogiai suvarstomi pagal jūsų pėdas individualiai. Tinklelio šiam modelyje ant kulkšnies apykaklės ir batų noselės yra kiek daugiau, nei, kad įprasta kitiems Air Max modeliams.

Nike Swoosh‘as čia išties huge. Jis nusidriekęs per visą išorinę kedų pusę ir užsibaigia ties patogiu traukimo skirtuku kulne. Vaizdelis toks, lyg Swoosh‘as tiesiog persikūnija į traukimo skirtumą. Nice, tiesa?

Ikoninis waffle padas, įvairūs kokybiški apsiuvimai bei atnaujinti TPU akcentai prie nėrinių raištelių – visa tai modelyje atrodo tiesiog klasiškai ir su didele nostalgija 9 dešimtmečiui.

Apskritai Nike Air Max Terrascape 90 modelis yra stipriai krentantis į akis dėl savo detalių gausos ir įvairovės, bei didelio kultinio Nike logotipo.

Aktyvus miestas susitinka akis į akį su gamta. Laukinė ir rami prigimtis viename. Klasikinės detalės ir šiuolaikinių gamybos technologijų dermė – tai kažkas tokio, ką jūs galite pajusti avėdami naujuosius Nike Air Max Terrascape 90. Eikite ir stebinkite visus savo tobulu stiliumi!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *