REEBOK AZTREK KEDAI IR JŲ TRUMPA ISTORIJA

Tai kas sena, tampa nauja. 

Reebok Aztrek serija grįžta iš laikų, kuomet Reebok kovojo su Nike, kas taps #1 sportinės avalynės gamintoja. Tad Nike pristačius atvirą Air Max pagalvę, Reebok atkirtis tapo Hexalite amortizacinė sistema atrodanti kaip bičių korys, o vieni pirmųjų bėgimo batelių, kuriuose ji buvo panaudota tapo dizainerio Christian Tresser 1992 metais sukurti Reebok AztrekReebok Aztrek tapo savotiškas krikštas jaunam dizaineriui, kadangi tai tapo jo pirmaisiais kurtais kedais Reebok kompanijai.

Pirmieji iš Aztrek serijos kedai pasižymi taip būdingomis devyniasdešimtųjų detalėmis – persidengiantys odos ir tinklelio deriniai, ryškūs apsiuvimai bei gausybė detalių, iš kurių pati įsimintiniausia, tai batelio viršuje naudotas nesimetriškas X ženklas. Kedai pasižymi minkštumu bei maloniu prisitaikymu prie pėdos, o juos bėgikai daugiausiai naudojo bekelės bėgimui.

Bėgant metams, keitėsi batelių dizaineriai bei jų išvaizda ir kaskart Reebok pristatydavo vis ką nors naujo, tačiau tuo pačiu išlaikydama ir serijos autentiškumą. Kedai visada išliko masyvūs ir atspindintys devyniasdešimtųjų laikmetį, dėl ko 2018-aisiais grįžus dad-shoes stiliaus kedams į mados viršūnę, Reebok Aztrek serijos kedai tapo must-have pasirinkimu daugumai fashionistų.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *