NIKE AIR TUNED MAX KEDAI BEI JŲ ISTORIJA

Dešimtasis dešimtmetis buvo laikomas auksine kedų era. Tuo laikotarpiu prie žmonių nuomonės formavimo, stiliaus, mados tendencijų pasirinkimo ženkliai prisidėjo garsūs sportininkai ir žvaigždės, pavyzdžiui, M. Jordan. Jei tais laikais jau būtų buvęs facebookas ir instagramas kaip dabar, neabejojame, kad kai kurie kedai būtų buvę dar populiaresni.

Nike Air Tuned Max – tai modelis, pasirodęs 1998 metais ir vis atgimstantis naujai šiuolaikiniame kontekste. Visi puikiai žinote, apie neblėstančią Nike meilę klasikai, todėl nenuostabu, kad ir šie kedai buvo vis tobulinami.

Jeigu jau žvelgti nuo pat 1998 metų, tai Nike Air Tuned Max buvo ypač populiarūs tokiose šalyse, kaip Anglija ir Prancūzija, tačiau Jungtinėse Valstijoje tokia sėkme jiems džiaugtis visgi neteko. Nike teko imtis papildomų veiksmų, kad padidintų pardavimus bei buvo parduoti daugiau nei 100 skirtingų kedų spalvų, o pirmoji išleista spalva buvo pavadinta Hyper Blue.

Dabar ši Nike ikona atgimė naujai…

Tad tikriausiai jau tyliai galvojate, o kuo gi būtent Air Tuned Max tokie jau išskirtiniai, lyginant su kitais modeliais? Ogi šie kedai turi pilną Tuned Air sistemą per visą batų ilgį. Drąsiai galime teigti, kad šis modelis yra ryškus technologijos proveržis, nes tuned mechaniniai elementai užtikrina aukščiausios kokybės apsaugą nuo smūgių. Šis faktas labai svarbus sportininkams ir šiaip aktyviems žmonėms.

Nike ir vėl mus pradžiugino: išryškino Air Tuned klasikos estetiką, bet tuo pačiu pritaikė modelį prie šiuolaikinių mados gairių. Daugelis kedus gali pavadinti tiesiog kosminiais! Beje, juos avėti gali tikrai ne vien sportininkai, nes Nike Air Tuned Max puikiai dera tiesiog kasdienybėje.

Nike Air Tuned Max taip pat gali pasigirti žemo slėgio amortizacija ties kulnu, natūraliu bei patogiu prigludimu prie pėdos, švelniu prisilietimu ir Air Max stabilumu. Trumpai tariant, jau ir taip tobula amortizavimo sistema tapo dar geresnė, lyginant su, pavyzdžiui, prieš tai pasirodžiusiu Air Max Plus modeliu. Tuned Air – vienas didžiausių Nike laimėjimų istorijoje.

Jeigu reikėtų įvardyti tik kelias Nike Air Tuned Max modelio savybes, tikrai paminėtume tiksliai suderintą pasipriešinimą, idealią amortizaciją, stabilumą bei atramą.

Nike Air Tuned Max perkami ne todėl, kad tik pirkti, ar, kad tai tik madingas reikalas. Juos perka todėl, nes jie turi viską, ko tik galite norėti iš kedų!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *