MOTERIŠKI NIKE CLASSIC ICON SANDAL’AI

Atšilus orams ir kasdien vis dažniau besimėgaujant saulės spinduliais, reikia nepamiršti atsinaujinti savo garderobą. O ypač avalynę. Kaip žinia, Nike gamina ne tik vienus populiariausių kedų rinkoje, bet ir siūlo nemažai kitų, laisvalaikio stiliaus batų.

Vasaros sezonu dailiosios lyties atstovės, kurios dievina atviro tipo basutes, mielai renkasi naująsias Nike Icon Classic Sandal. Jos tiesiog alsuoja vasaros gaiva, trykšta lengvumu ir yra labai stilingos.

Dabar kaip tik ant bangos įvairios platforminės basutės, tad, jei nenorite atsilikti nuo paskutinio mados klyksmo, drąsiai čiupkite šias Nike basutes.

Platforminis basučių padas gana aukštas (54,2 mm) ir atrodo lyg būtų padalintas į dvi atskiras dalis. Jis pagamintas iš putplasčio, yra ilgaamžis ir suteikia deramą sukibimą su įvairiu grindiniu.

Pado apačioje esantis išorinis raštas, tarsi dantytas sluoksnis suteikia Nike Icon Classic Sandal modeliui neeilinį vaizdą. Toks pado raštas puikiai atpažįstamas ištikimų Nike gerbėjų, nes jį turi ir tokie legendiniai kedai, kaip Nike Air Force 1.

Platus ir lygus tarpupadis užtikrina kojoms komfortą visą dieną. Atviras užkulnis yra su dirželiu. Basutės turi ne vieną, o net kelis dirželius, kurie labai patogiai, pagal jūsų pėdos plotį, reguliuojami ir užsegami.

Dėl šių dirželių Nike Icon Classic Sandal atrodo išties išskirtinai. Beje, ant kiekvienos dirželio juostelės puikuojasi keturi atskiri Nike Swoosh‘ai. Dar vieną logotipą galima išvysti ir ant basučių pado.

Jeigu šiuo metu kaip tik ieškote kažkokių not typical basučių kasdienai ar pasipuošimui, tai siūlome pasižvalgyti po Nike vasaros avalynės asortimentą. Su Nike Icon Classic Sandal modeliu ne tik spindėsite gatvėje, bet ir tapsite tikra šios vasaros ikona!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *