LAISVALAIKIO KEDŲ NIKE AIR MAX FLYKNIT RACER ISTORIJA

Kuomet 2012 metais pasirodė Nike Flyknit Racer kedai – jie akimirksniu tapo number 1 tiek tarp bėgikų, tiek tarp patogių laisvalaikio batelių beieškančių žmonių. Tačiau ne tik Flyknit, bet ir Air Max technologija yra tikrose populiarumo viršūnėse, todėl nenuostabu, kad kažkada turėjo ateiti laikas, kai šios dvi technologijos darniai susilies į visumą.

Nike itin vertina klasikinį stilių, bet niekada nepamiršta ir naujų technologijų savo gaminiuose. Taip atsirado naujieji Nike Air Max Flyknit Racer kedai. Žvelgiant į juos aiškiai matyti puiki modelių Flyknit Racer bei Air Max Pre Day kombinacija. Naujieji Nike Air Max Flyknit Racer turi itin lengvą Flyknit technologiją ir nerealią Air Max amortizaciją. Rodos, ko daugiau gali reikėti?

Bet tai dar tikrai ne viskas! Nike Air Max Flyknit Racer kedai yra ekologiški, pagaminti iš ne mažiau kaip 20 procentų perdirbtų medžiagų. Ant vidpadžių yra tai įrodantis Move To Zero Pinwheel logotipas.

Flyknit batviršis yra ne tik revoliucinis, bet ir išties gražiai atrodantis, kvėpuojantis bei lengvas. Vientisos pralaidaus tinklelio spalvos darniai susilieja su bendru kedų dizainu ir tiesiog alsuoja maloniai estetiška ir sportiška išvaizda.

Tarpupadis pagamintas iš putplasčio, todėl užtikrina išskirtinį patogumą. Air Max padas toks pat, kaip ir Pre Day modelio. Originaliai Nike Air Max Flyknit Racer buvo sukurti bėgimui, bet jie suteikia tokį stiprų komforto pojūtį, jog puikiai tinka tiesiog laisvalaikiui. Komfortą pajusite nuo kulno iki pat kojos pirštų.

Nike Air Max Flyknit Racer modelis išsiskiria savo lengvu svoriu bei ypatingai kvėpuojančiu tinkleliu. Kedai tiesiog pasmerkti tapti vasaros must have modeliu. Jie yra erdvesni nei Flyknit Racer senasis originalas, todėl pėda tikrai nebus suvaržyta. Sutvirtinta batų noselė bei kulno atrama ir patogus nėriniuotas suvarstymas priduoda papildomų pliusų šiam modeliui.

Jeigu dievinate unikaliai atrodančius kedus, kurie būtų ne tik itin lengvi bei patogūs, bet ir atspindėtų judrų gyvenimą didmiestyje – be jokios abejonės rinkitės naujuosius Nike Air Max Flyknit Racer!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *