KEDŲ NIKE AIR MAX INFINITY WNTR APŽVALGA

Nike ir vėl pasistengė bei nudžiugino brand‘o gerbėjus šaltajam sezonui skirtais kedais. Tai NikeAir Max Infinity Winter išleisti 2020 metais. Su šiais kedais turėsite ne tik jau visiems puikiai žinomą ir gyvai matomą Nike Air Max oro pagalvių amortizaciją, bet ir daugybę kitų, žiemos sezonui pritaikytų, privalumų. Nike Air Max Infinity suteiks jums progą ne tik drąsiai žengti slidžiais šalitgaviais, bet net ir bekele.

Savo savybėmis kedai šiek tiek primena Nike Air Terra Antarktik modelį, tačiau stiliumi – tai visiškai nauja ir dar neregėta bomba! Nike Air Max Infinity Winter kedai pasižymi jaukiu komfortu, nes turi paminkštinta kulkšnies apykaklę ir malonų putplasčio padą su maksimaliai patogia Air amortizacija. Šis modelis sugeria smūgius, tolygiai paskirsto kojoms tenkančią apkrovą, todėl kiekvienas jūsų žingsnis eina koja kojon su maksimaliu komfortu jausmu.

Ant kedų pado esantis protektorius bei gilūs grioveliai užtikrina idealų sukibimą su slidžia kelio danga. Protektorius matomas iš karto po Air Max oro pagalve. Pats padas padalintas į dvi dalis ir dėl gilaus protektoriaus atrodo išties grėsmingai bei tvirtai.

Tiesiog nuodėmė būtų neskirti dėmesio šio modelio stilingumui ir išskirtinumui. Šiltų žieminių kedų batviršis pagamintas iš įvairių medžiagų, juostelių, TPU detalių ir atspindį suteikiančių elementų, kurie tamsiuoju paros metu pagerins matomumą. Visos viršutinės medžiagos susideda iš kelių sluoksnių, taip užtikrinant šilumą ir sausumą kojoms. Nike Air Max Infinity Winter turi gore-tex membraną, todėl su kedais jūsų kojos visada išliks sausos. Taigi nebaisi tampa nei žiema, nei šaltas ir drėgnas ruduo.

Galutinį dizaino vaizdą tiesiog nukautuoja platūs guminiai raišteliai, besidriekiantys ant kulno ir batviršio šoninių pusių ir per kilpeles jaukiai susijungiantys su pagrindiniais kedų raišteliais, esančiais po liežuvėliu. Raišteliai ant viršaus papildomai sutvirtinti papildoma juostele, kuri taip pat pasibaigia ties liežuvėlio sritimi, todėl pėdos visada išlieka tvirtai prilaikomos ir tinkamoje padėtyje.

Ištikimi Nike gerbėjai teigia, jog šie kedai vieni patogiausių ir jaukausių Nike Air Max serijoje. Kad ir koks už lango oras – Nike Air Max Infinity leis jums jaustis saugiai!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *