IŠSKIRTINIŲ CONVERSE KEDŲ RUN STAR HIKE ISTORIJA

Converse prekinis ženklas yra neatsiejamas nuo ikoninio modelio Converse Chuck Taylor All Star. Tai subtilus modelis jau senų seniausiai tapęs daugelio gatvių puošmena. Taigi natūraliai atsirado poreikis panaudoti visus šio modelio klasikinius bruožus bei sukurti naujo prototipo Converse kedus. Taip gimė naujieji Converse Run Star Hike kedai.

Converse Run Star Hike modelis turi visus klasikinius šio brand‘o bruožus, bet dizainas jau papildytas moderniomis detalėmis. Tai klasikinės Chuck Taylor All Star mados perteikimas naujame amplua. Iš klasikinių bruožų puikiai atpažįstame drobinį kedų batviršį, guminę batų noselę bei Cuck Taylor All Star įspaudą vidinėje batų pusėje ties kulkšnimi, o štai suapvalintas kulnas ir dantytas platforminis padas – tai jau futuristiniai mados atspalviai.

Platforminiai padai gatvių kultūroje buvo ypač populiarūs 1990 metais ir 2000 m. pradžioje. Senos mados yra geros mados, todėl nieko čia keisto, kad jos ir vėl atgimsta naujai ir daugelis brand‘ų nori prisitaikyti prie šiuolaikinės rinkos tendencijų. Platforminiai padai vėl tapo madingi 2018 metais ir taip išliko iki pat šiol. Tiesa, dabar ypač populiarus dizaino trend‘as yra klasikos bei futuristinio stiliaus miksas. Būtent tokie ir yra naujieji Converse Run Star Hike kedai – subtilus retro su aštriais šių dienų prieskoniais.

Converse Run Star Hike kedai dėl savo aukšto platforminio pado suteikia žymiai geresnę amortizaciją, nei žemakulniai modeliai. Papildomą komfortą pajusite ir dėl modernaus OrthoLite vidpadžio.

Batviršis yra drobinis, su elegantiškais išsiuvinėjimais, kaip ir priklauso Converse kolekcijos klasikos ritmams. Dantytas padas suteikia idealų sukibimą su bet kokia danga, o suapvalinta guminė batų noselė apsaugo kojų pirštus nuo smūgių.

Jeigu dievinate klasiką, tačiau norite šiuolaikinio estetinio vaizdo bei modernios amortizacijos, išmėginkite naujuosius Converse Run Star Hike kedus ir tikrai neliksite nusivylę!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *