IŠSKIRTINIŲ BATŲ CONVERSE CHUCK TAYLOR ALL STAR LUGGED 2.0 CC X-HI ISTORIJA

Converse brand‘o istoriniai vingiai visais laikais traukė didelį dėmesį, todėl ir dabar smalsu išgirsti, kaip atsirado vieni ar kiti jų modeliai. Converse tikru simboliu laikomi All Star kedai, kurių debiutas įvyko dar 1920 metais. Tačiau labai įdomu, kaip prie šios kolekcijos prisidėjo dar ir Chuck Taylor?

1920 metais Charles Hollis Taylor žaidė krepšinį Cleveland Firestone Non-Skids komandoje, bet vėliau ją paliko ir ketino pradėti profesionalo karjerą. Gaila, bet nesulaukęs pakankamai susidomėjimo iš rimtų krepšinio klubų, nusprendė ieškotis kitos veiklos. Kadangi Chuck Taylor labai mėgo Converse avalynę, tai įsidarbino šio prekinio ženklo pardavėju. Ir dievai kaip ši veikla jam tiko!

Chuck Taylor kaip reikiant išreklamavo All Star kedus visoje krepšinio avalynės rinkoje, o taip pat neretai pats prisidėdavo ir prie modelių dizaino patobulinimų. Po nepilnų dešimties metų Chuck Taylor buvo įvertintas Converse kompanijos ir All Star serijos kedai buvo pervadinti į Chuck Taylor All Star pavadinimą. Tuo pačiu ant firminio All Star logotipo atsirado Chuck Taylor parašas, kurį mes puikiai matome ir šiomis dienomis. Chuck Taylor All Star kolekcijos kedai metai iš metų vis populiarėjo ir ilgainiui jie tapo tarsi savita bei neatsiejama mūsų kultūros dalimi.

Esate tikras Converse kedų entuziastas ir vis ieškote naujų, įdomių modelių? I feel you! Vieni jų štai jums prieš akis – naujieji Converse Chuck Taylor All Star Lugged 2.0. Tai unisex stiliaus, platforminiai batai. Jie tikrai nepaliks nei vieno šio brand‘o gerbėjo šališko.

Sulig pirmuoju žvilgsniu į juos, negalima nepastebėti bendro batų silueto tvirtumo ir itin aukšto platforminio pado. Converse Chuck Taylor All Star Lugged 2.0 modelis primena kerzus, todėl gali būti priderinamas prie įvairios aprangos.

Padas guminis ir turi aukštesnę nei įprastai guminę sienelę, užeinančią aukštai ant drobinio batviršio. Atnaujintas batviršis kartu su drąsiu, dantytu pado protektoriumi užtikrina ne tik atsparumą vandeniui, gerą sukibimą su grindiniu, judėjimo stabilumą, bet ir pagyvinama jūsų stiliaus pojūtį. Kedai suteikia tikrą draiv‘ą jūsų dress kodui!

OrthoLite amortizacija užtikrina komfortą visos dienos metu. Minkštas vilnos pamušalas išlaiko ne tik šilumą, bet ir suteikia pėdoms jaukumo. Akį labai traukia ir ilgas, įtemptas kedų liežuvėlis, ir jaukiai bei tvirtai suvarstomi raišteliai, kurie suteikia patikimumą ir apsaugo kojas iki maximumo, net ir esant ne kokioms oro sąlygoms lauke.

Converse Chuck Taylor All Star Lugged 2.0 batai yra sukurti tikrai judėjimo laisvei pajusti, nebijant atšiaurių klimato sąlygų. Climate kolekcijos modeliai aiškiai patobulino visiems įprastą Converse sporto ir klasikos stilių tam, kad batai būtų galima ne tik pasigrožėti, bet ir drąsiai avėti prastu oru.

Taigi, kokios išvados?

Converse Chuck Taylor All Star Lugged 2.0 užtikrina šilumą, gerą sukibimą su grindiniu bei apsaugo kojas nuo vandens. Patobulintas batviršis, vilnos pamušalas ir akį traukiantis masyvus padas neleis jums sustoti. Tegul niekas netrukdo jūsų stiliui žibėti!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *