DEVYNIASDEŠIMTŲJŲ KREPŠINIO ĮKVĖPTI ADIDAS ORIGINALS NITEBALL LAISVALAIKIO KEDAI

Daugybė šiuo metu nešiojamų kedų laisvalaikiui kažkada buvo sukurti profesionaliems krepšininkams – su jais žaisdavo garsiausi atletai, o pasikeitus technologijoms, šie modeliai užkariavo gatves. Krepšinis turi savitą ir išskirtinį stilių, todėl tai ypač svarbi sporto šaka sneaker‘ių kultūroje. Netgi dizaineriai, kurdami kedus laisvalaikiui, kartais įkvėpimo semiasi būtent krepšinio kategorijoje ir sukuria siluetus, su kuriais krepšininkai niekada nežaidė, bet turi visas krepšinio batelių savybes. Būtent tokie yra vieni naujausių adidas kedų, sukurtų 2020 metų antroje pusėje – adidas Originals Niteball.

adidas Originals Niteball laisvalaikio kedai, nors ir sukurti 2020 metais, tačiau persmelkti devyniasdešimtųjų krepšinio dvasia – daugybė detalių sukuria išskirtinį masyvumą. Batviršio šone matomos trys adidas juostos, kurios tuo pačiu atlieka raištelių laikiklių funkciją bei tokiu būdu susiveržiant kedus, jie apglėbia visą pėdą. Prie šių kedų komforto ypač prisideda minkštos Lightstrike putos esančios po visu padu. 

Šiuose keduose išskirtinė detalė yra ant liežuvėlio, kur po viršuje esančiu apskritimu slepiasi adidasOriginals logotipas. Taigi priklauso nuo jūsų ar norite, kad ant kedų matytųsi šis logotipas ar ne – jūs galite nusiklijuoti arba užsiklijuoti šį rutulį.

adidas Originals Niteball įkvėpti devyniasdešimtųjų krepšinio tendencijų sukurti šiuolaikinei asmenybei, ieškančiai ko nors išskirtinio ir patogaus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *