ADIDAS ORIGINALS MAGMUR RUNNER KEDAI

Masyvių kedų eroje, adidas turi visas galimybes pasikapstyti auksiniame devyniasdešimtųjų periode ir prikelti kurį nors seniai pamirštą modelį, tačiau kartais jie pasirenka sudėtingesnį ir įdomesnį kelią – dizaineriai, vartydami senus katalogus, sukuria visiškai naujus siluetus, įkvėptus viso periodo.

Būtent taip nutiko su adidas Originals Magmur Runner bateliais, kuriems lyg pagal receptą dizaineriai ėmė masyvų padą, į kurį įmaišė adiPrene amortizacinę technologiją, viską išminkė ir pade įspaudė ryškias bei įsimenamas linijas. Prie stambaus pado dizaineriai priderino tinklelį, juo padengė beveik visą paviršių ir kaip įprasta devyniasdešimtiesiems, keliais sluoksniais ant viršaus prisiuvo odos gabalėlius. Kad kedai būtų tinkami ne tik dienomis, tačiau ir naktimis, batuose įmontavo šviesą atspindinčias medžiagas, o šone pridėjo tris adidas juosteles.

adidas Originals Magmur Runner tai puikus pasirinkimas visiems ieškantiems masyvių ir išskirtinių kedų kiekvienos dienos pasivaikščiojimams.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *