PUMA PWRFRAME KEDAI BEI JŲ ISTORIJA

Puma brand‘as jau ne kartą įrodė, kad sugeba kurti išskirtinius kedus ne tik atsigręždamas į praeities elementus, bet ir į ateities mados tendencijas. Tą patį galima pasakyti ir apie naujuosius kedus PumaPwrframe, kurie žengė ant podiumo 2021 metais, iš karto po Puma Wild Rider modelio pasirodymo.

Vien tik išgirdus šį liežuvį laužantį kedų pavadinimą, prieš akis iš karto iškyla futuristinės detalės, tam tikra nuoroda į kibernetiką, gal net ir terminatorių gamyklą (žiūrint, kiek išsibujojusi jūsų fantazija). Tikrai nereikia išsigąsti šio keisto ar bauginančio pavadinimo, nes dizainas kilęs iš utopinių romanų apie ateities vizijas.

Puma Pwrframe kedai neatsiejami nuo filmų apie kibernetiką, postapokaliptinį „Neo Tokiją“, „The Bladerunner“ ir „Akira“. Kas ten žino, gal šie filmai apie ateitį įkvėpė Puma kūrėjus ieškoti naujo ir progresyvaus stiliaus? Jeigu dar vaikystėje mėgote žiūrėti filmus apie ateitį ir spėlioti, kokios mados gali būti ateityje, tai štai šie kedai kuo tikriausias ateities pavyzdys tiesiai jums prieš akis.

Kedų pavadinime neveltui minimas žodis frame. Būtent PWRframe technologija įrodo, kad šie kedai turi patogias amortizuojančias pagalvėles bei atramą. Pado dizainas čia atrodo nice and cool – gryna užuomina į futuristines, pažangias technologijas (neoniniai elementai). Idealus prigludimas prie pėdų, minkštumas, lengvumas, atrama bei komfortas – savybės geriausiai apibūdinančios naujuosius Puma Pwrframe kedus.

Kedai sparčiai populiarėja ir net žymus menininkas Gabriel Boyer, kuris dievina skaitmeninius vizualus, norom nenorom prisidėjo prie jų populiarinimo. Jis nufotografavo naujuosius Puma Pwrframe kedus ir pateikė fotografijas astrališkai, su paralelinės visatos vaizdiniais. Kedai fotografijoje vizualiai projektuojami ir sujungiami dabartyje ir ateityje.

Trumpai tariant, jeigu jums ne vis vien jūsų stilius ir norite atrodyti tikrai cool ne tik per meetus su draugais, bet ir sporto salėje, išmėginkite šiuos kedus. Tai novatoriško, progresyvaus dizaino kedai, su ateities jausmo gaiva. Bėkite į ateitį sparčiu žingsniu ir neatsisukite!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *