NIKE REACT SERTU LAISVALAIKIO KEDAI

Po Pearl Harbor atakos, vienas iš Nike įkūrėjų, Bill Bowerman, užsirašė į karinę tarnybą antrajame pasauliniame kare ir buvo paskirtas į dešimtąją kalnų diviziją (10th Mountain Division). Ši divizija 1944 metais gruodžio 23 dieną atvyko į Italiją ir buvo paskirta saugoti Brenerio perėją Šiaurės Italijoje. Atlikdamas tarnybą, Bill Bowerman užsitarnavo vieną Sidabrinę bei keturias Bronzines žvaigždes.

Pagerbdama vieno iš Nike įkūrėjų dalyvavimą mūšiuose, Nike kompanija 2019 metais įkūrė atskirą kategoriją pavadinimu „THE10TH“. Po šios kategorijos vardu kuriamoms prekėms įkvėpimo semiamasi iš karinių simbolių bei supinamas naujų technologijų funkcionalumas kartu su rankų darbo kokybe. Nike React Sertu, kuris neša „THE10TH“ kategorijos vėliavą, tuo ir pasižymi, jog jiems įkvėpimo semtasi iš mokasinų stiliaus batų, pridedant karinių elementų.

Šių laikų kiekvienos dienos „kareiviams“, kurie kariauja savo asmeninius karus miesto džiunglėse, kaip niekada svarbus komfortas judant daug ir ilgai. Taigi React Sertu modelyje, per visą padą esanti ir iš minkštos putos pagaminta Nike react technologija leidžia jaustis ypač patogiai. Ši technologija buvo sukurta atlikus pėdų slėgio žemėlapį bei vietose kur patiriamas didžiausias spaudimas, technologai putose gręžė skyles siekdami sumažinti pėdoms tenkančią apkrovą ir sukurdami unikaliai malonų avalynės nešiojimo pojūtį. Daugybė bandymų, daugybė išgręžtų skylių, kol buvo pasiektas efektyviausias rezultatas sumažinantis pėdoms tenkantį spaudimą. Taigi nors padas atrodo kaip išvagotas griovelių dėl išskirtinumo, visgi jis atlieka svarbią funkciją, dėl kurios React putos tampa dar efektyvesnės ir leidžiančios pamiršti pėdų nuovargį net ir po visos dienos maratono darbe.

Prie šio unikalaus pado priderintas iš mokasinų įkvėpimo pasisemtas batviršio siluetas, kuriam sukurti panaudota daugybė skirtingų ir persidengiančių tarpusavyje medžiagų, dėl ko bateliai atrodo išskirtinai ir traukiančiais praeivių dėmesį. Taip pat bato šone galima pastebėti “THE10TH” etiketę, kuri kelia asociacijas į kareivių uniformas su vardu ant krūtinės.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *