NIKE VICTORI ONE SHOWER ŠLEPETĖS

Daug ir uoliai treniruojatės sporto salėje, o gal dažnai lankotės baseine? Viskas ko reikia po įtemptų treniruočių – tai komfortiškai nusiprausti duše. O tam puikiai pravers kokybiškos bei patogios dušo šlepetes.

Kaip jau žinoma, Nike brand‘as kuria ne tik vienus kokybiškiausių kedų rinkoje, bet ir siūlo nemažą šlepečių pasirinkimo spektrą. Vienos jų – tai Nike Victori One modelis. Jas labai dažnai renkasi ne tik sportininkai, bet ir aktyvaus laisvalaikio mėgėjai.

Šlepetes galima avėti ne tik treniruočių metu, lankant baseino užsiėmimus ar prausiantis duše, bet ir tiesiog gamtoje, vasaros sezonu, kadangi jos yra be galo patogios. Su šiomis šlepetėmis jūsų kojos neprakaituos, kokybiškos medžiagos ir tarpupadžio ventiliacija tinkamai atliks savo darbą.

Tiesą sakant, su Nike Victori One jūs jausitės tarsi basomis ir maxcomfortable. Tinkamai pasirinkę dydį, šlepečių visiškai nejusite ant kojų, pėdos bus visada švelniai apgaubtos kiekviename žingsnyje.

Nike Victori One šlepetės pagamintos iš putplasčio, todėl yra ypač lengvutės, minkštos ir nesunkiai valomos (pakanka tiesiog perlieti vandeniu). Dėl tinkamos gamybinės medžiagos, jos išdžiūsta itin greitai. Čia išėjote iš dušo – čia jau šlepetės beveik sausos, nice, tiesa?

Nike visada buvo orientuotas tik į kokybiškos ir labai patogios avalynės kūrimą. Todėl ir Victori One dušo šlepetės pasižymi precizišku patogumu. Verta paminėti, kad ant jų pado yra specialus sukibimo raštas, kas suteikia tvirtus žingsnius ant šlapio paviršiaus ir apsaugo nu paslydimo rizikos. Tai labai svarbus faktorius, be kurio net negalėtume įsivaizduoti dušo šlepečių.

Jūsų pėdos tiesiog įsimylės Nike Victori One šlepetes, nes jos šiek tiek masažuojančios.Matyti tiesioginis sąlytis su pėdomis – nedideli masažiniai rutuliukai ir lenktas tarpupadis.

Taip pat matote labai įdomią dizaino detalę. Nike Brand‘o ženklinimas čia neįprastas, o taip pat tarsi sujungtas iš atskirų smulkių rutuliukų, kurių visuma atvaizduoja Nike simbolį -„varnelę“.

Jeigu vis dar ieškote paprastų, bet tikrai neprastų šlepečių – čiupkite Nike Viktori One ir parodykite, kokia turi būti jūsų asmeninė pergalė! Victory!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *