NIKE RHYODOMO RUDENIAI / ŽIEMINIAI BATAI

Jei nesi tas sneakerhead‘as kuriam bėga nosis, galva karščiuoja, tačiau vistiek spaudi šypseną ir rodai aplinkiniams naujausią savo pirkinį ant kojų, tai vėsesnis oras daugumai žmonių reiškia ir besikeičiančią aprangą bei avalynę. Nors šioje srityje brand’ai sukuria išskirtinių modelių taip pat, tačiau didžiąją rinkos dalį užima klasikinio siluetai batai, o tarpe jų galima atrasti ir Nike Rhyodomo batus.

Nike Rhyodomo yra naujai išleisti batai, tačiau juose galima atrasti visas klasikiniams rudeniniams / žieminiams batams būdingas savybes.

Padas. Padas kaip ir pridera, pagamintas iš gumos, kuri neleidžia slidinėti plikledžio metu, o sukibimą pagerina dar ir grubus pado raštas su smulkiais pašiaušimais apačioje.

Batviršis. Batviršis yra aukšto silueto, taigi tvirtai susirišus raištelius, per viršų neturėtų prikristi sniego, o užbėgant įvykiams už akių ir atsakant į turbūt vieną populiariausių klausimų – taip, tai odiniai batai, kurie leidžia pėdai kvėpuoti bei sulaiko šilumą nepalyginamai geriau nei sintetiniai, tačiau tuo pačiu turi savybę laikui bėgant kažkiek prasitampyti.

Vidinė bato dalis. Šiuose batuose nėra kailiuko, tačiau šilumą palaiko ir minkštumo suteikia kulno dalyje ir liežuvėlio vidinėje pusėje esanti storo sluoksnio medžiaga padengta švelniu pūkeliu, kuri po savimi slepia parolono sluoksnį. Priekinė bato dalis neturi storo parolono sluoksnio, tačiau padengta medžiagine dalimi.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *