NIKE MANOA DARBO STILIAUS BATŲ PRISTATYMAS

Ar Nike Manoa yra žieminiai batai? Jie nebuvo kurti kaip skirti tik žiemai, tačiau tinka ir žiemos sezonui.

Kaip ir klasikiniai Timberland 6 Inch batai, taip ir Manoa, buvo kurti kaip darbo batai, kurie skirti dirbti įvairiomis oro sąlygoms. Taigi pasauliui keičiantis, kaip ir Timberland batai tapo laisvalaikio batų pasirinkimu, taip ir Nike Manoa atkeliavo į laisvalaikio kategoriją bei naudojami laisvalaikio praleidimui. Visgi išlaikant Manoa vardą, juos vis dar dažnai galime matyti ir ant įvairių specialybių žmonių kojų kur nereikia batų su pakietintu priekiu, tačiau reikia batų tinkančių įvairioms oro sąlygoms bei skirtingoms darbo aplinkoms – apsaugininkams, kurjeriams, sandėlių darbuotojams, medikams vykstantiems į iškvietimus ar kitų specialybių atstovams.

Viduje batų nėra naudojamas kailis bei vietoje jo visas bato vidus padengtas medžiagos sluoksniu, tačiau tai nereiškia jog jie nėra tinkami dabartinėms žiemoms. Visas bato paviršius pagamintas iš odos, kuri pasižymi oro pralaidumu, todėl viduje bato esanti pėda visada kvėpuos. Kitas svarbus aspektas tai šie batai, kol yra nauji, nepraleidžia vandens. Visgi jei juos nešiosite ilgesnį laiką, juos rekomenduojame papildomai impregnuoti, kad ir toliau pėda išliktų sausa. Vandeniui ar sniegui nepatekti į vidų taip pat kelią užkerta bato liežuvio sujungimas su batviršiu.

Nike Manoa padas yra ypač grubaus rašto, o jam naudojama gaminti guma pasižymi minkštumu, taigi su šiais batais paslysti ant ledo tikimybė išties nedidelė. O batų komfortą užtikrina ypač lengvos ir minkštos putos, todėl batuose praleidus net visą dieną, vakare nejausite įprasto nuovargio.

Nike Manoa pasižymi klasikiniu darbo stiliaus batų dizainu kuris tinka ir šiuolaikiniam miesto žmogui skubančiam į dangoraižyje įsikūrusį stiklinį biurą, ir darbuotojui visus metus praleidžiančiam lauke. Šie ypač lengvi batai yra tinkamas pasirinkimas rudens, žiemos ir pavasario sezonais.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *