MOTERŠKŲ LAISVALAIKIO KEDŲ NIKE REACT ART3MIS APŽVALGA

React putos vis labiau įsitvirtina Nike avalynės kategorijoje bei tampa žinomos ne tik dėl savo minkštumo, tačiau ir dėl išskirtinumo, dėl ko jos sutinkamos vis daugiau skirtingų modelių, o naujausias jų – išskirtinai moterims sukurti Nike React Art3mis laisvalaikio batai.

Viršutinė Nike React Art3mis kedų dalis pasižymi sportiškai lygiu batviršiu, kurį dengia nemažai detalių, suteikiančių modeliui išskirtinę laisvalaikio batelių išvaizdą. Prie patogumo prisideda tokios detalės, kaip kilpos už kulno bei ant liežuvio, palengvinančios batelių apsiavimą, o viską vainikuoja ypač daug putų pade, kurios pridės be galo daug malonumo kasdieniniams pasivaikščiojimams po miestą. 

Šių putų unikaliai išvaizdai sukurti pakako… gabalo putų ir grąžto. Tai pagrindiniai įrankiai, kurių reikėjo, norint atsispirti pradedant kurti pradinį react putų padą. Nike komanda ieškojo būdų kaip kasdieniniams atletams, avalynės nešiojimas suteiktų kuo didesnį komfortą. Atlikę pėdų slėgio žemėlapį, vietose kur patiriamas didžiausias spaudimas, putose pradėjo gręžti skyles, siekdami sumažinti pėdoms tenkančią apkrovą bei tuo pačiu sukurdami unikaliai malonų avalynės nešiojimo pojūtį. Daugybė bandymų, daugybę išgręžtų skylių, kol buvo pasiektas efektyviausias rezultatas sumažinantis pėdoms tenkantį spaudimą. Taigi nors padas atrodo kaip išvagotas griovelių dėl išskirtinumo, visgi jis atlieka svarbią funkciją, dėl kurios react putos tampa dar efektyvesnės.

Nike React Art3mis laisvalaikio kedai skirti miesto merginoms bei moterims ieškančioms patogių kedų kasdieniniams pasivaikščiojimams.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *