MOTERIMS SUKURTI NIKE AIR MAX UP KEDAI

Nike dizaineriai paskutiniu metu ypač daug dėmesio skiria moteriškos avalynės kategorijai bei ne per seniausiai buvo pristatyti tik moterims skirti tokie modeliai kaip Nike Air Max Dia ar Nike Air Max Verona, o 2020 metų pabaigoje jų gretas papildė dar vienas siluetas – Nike Air Max Up.

Sukurtas pagal moterišką pėdą, Nike Air Max Up modelis išsiskiria iš kitų kedų turinčių Air Max pagalvę tuo, jog šį kartą Nike išbandė kai ką naujo ir šioje pagalvėje yra panaudotas nesuslėgtas oras kas leido pagalvę išformuoti kiek kitaip nei buvo įprasta ir ji tapo kampuotų formų. Atsiradusi ryški linija ant pagalvės prasitęsė iki minkštų putų priekinėje batelio dalyje, taip suteikiant elegantiškam modeliui šiek tiek šiurkštaus grubumo. 

Kadangi kedai kurti moters pėdai todėl jie yra šiek tiek siauresni nei unisex modeliai bei tuo pačiu savyje turi daugiau moteriškų detalių, tokių kaip dengiamos batraiščių kilpos, kurios sukurtos norint kad kedai atrodytų paslaptingiau ir būtų lengviau derinami ne tik prie gatvės stiliaus aprangos, tačiau ir prie klasikinio stiliaus rūbų.

Kuriant Nike Air Max Up kedus įkvėpimo semtasi iš drąsių moterų, kurios nebijo mąstyti už burbulo ribų, nebijo išeiti iš savo komforto zonos ir tokių moterų, kurios savo veiklumu kuria gražesnį rytojų bei atveria kelią jaunajai kartai.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *