CONVERSE WEAPON KEDŲ ISTORIJA

Dar iki tol, kai NBA pradėjo dominuoti Nike kedai, šalimais krepšinio aikštelėje buvo populiarūs ir kiti kedai. Vieni jų Converse Weapon, o jų sukūrimo metais žymimi 1986. Dažniausiai juos nešiojo Magic Johnson ir Larry Bird. Bet iš esmės 80 – tųjų pabaigoje juos tikrai pamėgo ir dažnai avėjo beveik visos NBA žvaigždės.

Tada Converse Weapon kedai buvo masyvūs, odiniai ir aukšta keltimi. Paminkštintas kulnas suteikė ypatingą komfortą, jie atspindėjo naujausią Conversebrand’o evoliuciją krepšinio pasaulyje. Tuo metu kedai buvo pelnytai laikomi pažangiausiu Converse modeliu.

1986 metais žaidėjai Magic ir Bird sudarė nemenką tarpusavio konkurenciją, o abi žvaigždės dėvėjo Conversus, todėl taip tik buvo dar labiau padidintas gaminio populiarumas bei pardavimai.

Tuo pačiu metu Conversebrand’as siekė visus geriausius lygos žaidėjus apauti savo geriausiais kedais. Magic ir Bird nuolat šmėžavo Converse reklamose ir vienoje iš jų net subtiliai pasiūlė pasirinkti savąjį ginklą. Įdomi paralelė ir labai taiklus kedų pavadinimas (weapon) tarsi nurodė ne tik kedų modelio pavadinimą, bet ir suteikė informacijos apie du kovojančius krepšininkus. Po šios antraštės abu žaidėjai buvo apdovanoti skirtingų spalvų (atitinkančių jų komandas) Converse kedais.

Magic ir Bird buvo aktyvūs varžovai jau nuo pat 1979 metų, todėl tapo simboliška, kad dvi ryškios žvaigždės labai stipriai prisidėjo ir prie Converse prekinio ženklo populiarinimo.

Converse Weapon kedų prototipas be galo populiarus ir šiomis dienomis. Kiekvienais metais modeliai atgimsta naujuose amplua bei siūlo mums įsigyti vis tobulesnius modelius.

Naujasis Converse Weapon CX Mid modelis išlaiko klasikinį Converseweapon kedų stilių ir palieka aukštą keltį. Pagrindinis modelio savitumas, lyginant su klasikiniu, tai masyvus platforminis padas. Tokiu būdu kedai tampa ženkliai patogesniais bei išskirtinai įdomaus stiliaus. Juk stilius gali tapti net ir žmogaus pagrindiniu ginklu, ar ne?

Taigi, kas taps pagrindiniu jūsų aprangos ginklu?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *